Állományjavító Creative Commons License 2008.07.31 0 0 659

A véleményed fenntartva is egy hüleség, egyben eghy ostoba érvelési hiba. Ezt már megírtam, úgyhogy vagy veszed a fáradságot magadnak, hogy ostobaságokat nem ismételsz, vagy megmaradsz a magad hitében.

Attól, hogy valamiről neked valami az eszedbe jut, attól azok a dolgok még nem hozhatók össze releváűns módon egy ép elmében.

Más: De igen, az áldozatokat utaztatni akarják. Ez ténykérdés, tehán nem vitatkozom róla.

A turul pedig az érintettekkel azonosulók és hozzátartozók szerint nem alkalmas szimbólum azok nagy csoportjaihoz, akikről a megemlékezés történik. És ez igen alaposan megindolokható, de természetesen, ha nem egy szaros és gyáva pszeudoposztnyilas szenvelgés és heccelődés lenne az egész ügy alapja, akkor ezt szépen belátták volna, és kész.

Félreértés ne essék, én nagyon örülök annak, hogy az a közeg, amely hozzád hasonló stílusban és színvonalon nyilatkozgat, lecövekeli az identitását a turul meg az árpádsáv mellé, ez jól körvonalazza azt, amit én és azok, akiknek a véleménye a világ e felének közvéleményében számít, ezekről gondolok.  

Előzmény: parafeno mén (653)