Törölt nick Creative Commons License 2008.07.31 0 0 40

Egyrészt az MSZMP-s időszakban mindenkinek ráléptek a civilszférájára, és egzisztenciálisan tették lehetetlenné. Jelenleg viszont egy Szadi-tagról beszélünk, akinek csak a párttagságát piszkálják (amely párt szerintetek amúgy is jelentéktelen és érdektelen). Tehát az összehasonlítás igencsak hamis. Az általad hozott MSZMP-s párhuzam szerintem sokkal jobban illik arra, mikor a Fidesz oszlatta fel 1998-ban a gödöllői szervezetét, mert az önkormányzati választásokon nem az MDF-fel, hanem az MSZP-vel akart helyi szinten együttműködni. Ott bizony egzisztenciákat tettek tönkre, mert a helyiek helyi kérdésben nem követték a demokratikus-centralista pártdirektívát. Tehát nem csak mostanában találkozni ilyennel a Fidesznél, és nem is tudom, nem ez a gödöllői volt-e az első ilyen eset a rendszerváltás után, mint precedens...

Másrészt Urbán úr, a topiknyitó poszt tanusága szerint nem is titkolja, hogy politikailag szimpatizál a gárdával, legalább is egy helyi ügy miatt, és ezért adta bérbe az éttermét.

Ezekkel nem állítom azt, hogy egyetértek az SZDSZ hisztizésével, csak pontosítottam.

Előzmény: szedlacsek2 (38)