k_szent_g Creative Commons License 2008.07.31 0 0 633

Javíts ki ha tévedek. A trikolór nem úgy lett ránk erőltetve (nem is olyan régen)?

Tudod én inkább "szívvel" vitázom mint műveltséggel, a tartós gürizés mellett utóbbira nem sok időm maradt és nemigen tudom hirtelen huszonX év kiesését pótolni.

Szerintem mára elég nyilvánvaló lett, hogy ami kényszer az visszatetszést kelt ahogy az is, hogy ezek a nagy össznépi egybemosások nem fognak működni, kifejezetten káros egy népből kiölni az hagyományait, emlékeit - persze csak az adott népre nézve. De én a helyedben nem erőltetném ezt a vonalat. Az embereket még túlságosan leköti a magyarországi helyzet emiatt gondolom olyan nagyon nem tűnik fel, hogy ami Magyarországon olyan élesben megy az azért az egész világon jelen van (globalizációs törekvések, multitőke hatalma, korrupt és őket a mi megnyomorításunk árán kiszolgáló országvezetések). Ebből nagyon gyorsan fel kéne ébredni és ha ennek az az ára, hogy a kerencsensólyomban többet kell látnom, mint egy elegáns madarat, akkor többet fogok, ha ezt látom kiútnak és a többiek azt választják maguknak.

Előzmény: Állományjavító (624)