pestam Creative Commons License 2008.07.30 0 0 6466
kit érdekel, h nekik megtérül-e???? h a f.szba ne térülne meg, amikor a lakások felének eladásánál már pénzüknél vannak ezek a köcsögök (és akkor most nem akarok népcsoportokat emlegetni). a jogszabálynak azért jogszabály a neve, mert azt be kell tartani! ezen mit lehet egyezkedni??!! én is megyek akkor az APEH-hez, hogy hát ennyit kellett vna fizetnem, de csak kevesebbet sikerült, egyezzünk már meg...

sztem egyetlen útja van annak, h az önkorm. engedjen, az pedig a vesztegetés, egy. miért tenne engedményt? h utána ő szívjon? a leendő lakók érdekeit természetesen mind a Minron, mind az önk. természetesen leszarja... ez is kétségtelen, kezd szappanopera feelingem lenni, így még szept. végén sem lesz költözés.

én a helyetekben jól megnézném az adásvételit, h mikor lehet kiugrani belőle, és azon nyomban, amikor a feltételek teljesülnek, elküldeném őket az anyjukba, és visszakérném a pénzt... sokat nem fogtok azzal veszíteni, h nem lakhattok ebben a "minőségi" lakóparkban (vagyis annak csúfolt betonrengetegben)
Előzmény: Giuccio (6463)