Giuccio Creative Commons License 2008.07.30 0 0 6453

FRISS HÍREK!!!

Sziasztok!

Mi ma voltunk a háznál...és tényleg eltűnt a buszmegálló!:-)

Ez jó dolog,viszont ahogyan az előttem lévők is írták,sajnos így az emberek leültek a lépcsőre és ott várták a buszt!:-(

Ez így annyira nem pozitív,tehát az én véleményem is az,hogy a buszmegállót vissza kell helyeztetni az ideiglenes helyére!

A KÖVETKEZŐ FONTOS DOLOG A HASZNÁLATBAVÉTELI ENGEDÉLY!!!

Ezzel kapcsolatban vannak hírek:

Telefonáltunk a Minronnak,ahol a hölgy elmondta,hogy akik ebben illetékesek,sajnos szabadságon vannak,tehát emiatt kell "szív...nunk!:-(

Viszont ezt azt hiszem már mindenki tudja!

A lényeges része ennek az,hogy a papírokat már beadták,de egy dolog van,ami miatt nem "akarják" megadni a használatbavételi engedélyt!

Arról van szó,hogy a XIII.kerületnek van egy szabályzata,miszerint minden újépítésű társasháznak annyi garázzsal kell rendelkeznie,ahány lakás van.(magyarul:minden lakáshoz tartozzon egy garázs).

Ezzel csak az a gond,hogy az F2 épületében 142 lakás van,viszont csak 64 darab garázs.

Nah...szóval emiatt nem akarják kiadni a polgármesteri hivatalban az engedélyt!:-(

Úgy tájékozódtam,hogy most emiatt megy a huza-vona!Minden papír megvan...de emiatt még szerintem egy ideig várnunk kell.

Legalábbis annyit tudok,hogy a polgármesteri hivatal azzal a feltétellel adná ki az engedélyt,ha a következő ütemben az elmaradt 74 garázst az építtető megépíti az A-G épületben.Viszont mivel attól tartanak,hogy az nem fog elkelni,ezért erre nem igazán hajlik a Minron.Emiatt megy az egyezkedés,de eddig nem született eredmény!Szóval...továbbra is marad a várakozás...:-(