Visszautasítom az ámokfutás minősítést!
....."Ám Fazekas esete után felmerült a gyanú, hátha ő is csalt, ezért kértek tőle még egyet".....
Alább már felvetettem az ártatlanság vélelmét. Ebben az esetben ez hol volt? Gyanú alapján ítéletet hozni?
Hátha ő is csalt? Ennyi elég hozzá: hátha..... Ezen az alapon mindenkit meg kellene vizsgálni. Hátha mindenki csalt.
......"ha tiszta vagyok, megtagadom? Mindegy, hogy hányadszor kérik, ezen nem múlhat"......
Most képzeld el, hogy az APEH már négyszer megvizsgált téged, mindent rendben talált, aztán csak azért meg akar ötödször is megvizsgálni, mert más vonatkozásában gyanúja támadt.
Én is megtagadtam volna ötödszörre. Még akkor is, ha tiszta vagyok. Mert ez már zaklatás.
....."Márpedig ha nem adott mintát, akkor valószínűleg nem volt tiszta, ha meg mégis negatívat tudott adni először, akkor valószínűleg csalt is"......
Szépen levezetted. Most kérlek szépen, képzeld el, ha téged hasonló módszerrel meghurcolna a rendőrség.....
Mindenesetre az azért nagyon feltűnő, hogy következetesen te is elhallhatod, hogy Annus az ötödik mintaadást tagadta meg. Már említettem, hogy a szabályzat kettő - azaz kettő - mintaadást írt elő. Annus négyet - érted: négyet - adott.