feketepanda Creative Commons License 2008.07.24 0 0 999
....erre csak egy sztori..

Greensburgom lábába anno belement egy toklász. Csúnyán lesántult. Felkúszott a bal mellső lába közepéig, orvosi tanácsra hidegvizes kötést kapot, hogy megálljon végre. Be is lobbant, megmutatta, hogy hol van. Ekkor a doktorbácsi - inkább hívom Őt Nagy fehér varázslónak azóta - felültette a műtőasztalra és leborotválta a lábát. Greensburg hagyta, nézte. Doki is nézte és azt mondta, az altatás kockázata sokkal nagyobb, mint ha leharapja a fülét. Lidokain injekcióval körbeszurizta, felnyitotta a lábát és kivette az ízületek közé fúródott toklászt. Mi történt eközben??!! Greensburg néha kicsit megmozdította a lábát, kapott kis adagokban lidokaint, és erőteljesen nyalta a doki szakállát és az arcomat felváltva...mást nem tudott mert gallért kapott. Szépen összeöltögette, bekötözte-rögzítette. Nevetve megmosakodott miután elkészült és megjegyezte: "Nem csalódtam a fundik hírében". Megpaskolta Bubit (így hívtam) és leemeltük az asztalról, aki farkcsóválva kisántikált segítségemmel az autóba. Rá alig egy évre Európa osztálygyőztes lett. A Nagy Fehér azóta megjárta Amerikát, de nemrégiben hazahozta Nekünk az összes tudását...nevét nem írhatom ide, mert jogai is vannak....de Bp-en elkészült a klinikája)) És, ha dr Csikós Károly olvassa ezeket a sorokat, tudom megbocsájt:))

...sok ilyen sztorim van...aszisztáltam pár császármetszésnél is, hívtak, mert a kölyköket el tudom látni azonnal...egy biztos...egy fülvizsgálathoz NEM engedném elaltatni a fundimat...különösen nem narkotikummal....bár az enyémek együttműködő fundik:) Az állomány jelentős része szívproblémákkal terhelt, ez szomorú tény...egyben reménykedek Shivi, hogy a tied nem. Az meg felháborító, hogy meg sem próbálta altatás nélkül megcsinálni...ez az én véleményem...és...ha a kutyám beteg Nekem kell helyette dönteni, segíteni, ha kell az orvossal együtt...ez erről szól...és Nekünk kell nagyon figyelni mit mond az orvos, hiszen elmondja mit csinál, csak kérdezni kell:)) Legközelebb tedd meg Shivi, ha nem tudsz bent maradni akkor utána.

Gyógyulást Shívának!!:))
Előzmény: Törölt nick (997)