Iceapo Creative Commons License 2008.07.24 0 0 1625
A gázút azért nem akkora hogy egy krosszal ne bírd körbejárni! ;) Egy kör kb. 1 perces /persze lehet 20-30perces kanyarokat is csinálni! ezért is jó ez a hely ;)/, de vannak még félperces körök is amik azért a mély homok miatt kihívást jelentenek egy krosszgépnek is, merthogy tudod pörgetni kell mint állat hogy haladjál is, szóval azért egyszer majd eljöhetsz felénk is, a hobbinktól ez a hely kb. 20perc /nem nyélgázon! ;)/ addig pont felmelegszik a krosszgéped vize, utána meg jöhet az okádtatás, meg elakadás, de felőlem lendületesen is haladhatsz, úgy mész ahogy akarsz, csak egyszer végre kapj kedvet! ;)
Legutóbb pl. keresztül mentünk az erdőn, hát elég kalandos volt, ez jó ezt leírom, mentünk mentünk mendegéltünk, át a kidőlt fákon meg minden, de csak olyan nem túl vastagokon, egyszer csak Misi /mert ő ment elöl/ látom megállt valamiért, jah ekkor észrevettem hogy mert nézni szerette volna hogy Mi hogyan bírkózunk meg a feladattal, egy vastagabb törzsú fa volt keresztbe, de mivel én elég jó probléma megoldó vagyok a könnyebb utat választottam és kikerültem, ahogy utánam a többiek is, szegény Misi magába roskadt hogy hogy lehetünk ilyenek, meg hogy milyen pudingok vagyunk /ezt már csak gondolta magában, gondolom/, na és nem is a lényeg hanem hogy utána folytatva az utat, már nem állt meg egy ilyen kis kalandnál hanem szépen ment tovább, nagy volt a dzsindzsa és persze nem vettem észre csak már akkor, amikor átmentem a fán, kb.30cm törzse volt, de a DRZ úgy átpattant rajta hogy én is csak csodálkoztam, semmi elesés nem lett a dologból valószínű mert pont jó lendülettel /szerencsére/ mentem /mentünk/ neki, na meg ugye a para faktornak sem volt ideje dolgozni, mert mire észbekapcsolt volna addigra már át is mentünk rajta!
Csak akkora volt náhol a dzsindzsa hogy Misinek a KTMről leszagatta a kmóra vezetéket, darabokra! Kicsit hümmögött is Misi, hogy mert ő ment elöl biztos ezért történt, de utána gyorsan meg is nyugodott, nem vette annyira a szívére a dolgot! :)

Én ma délután ha nem fog esni, hasonló okból mint Te, már mert hogy közel van a gázút, kimegyek egy kicsit, na persze ha nem esik az eső, 2h motorozás pont belefér az időmbe, remélem, és ez pont az a hely ahol 1h /+ odavissza/ alatt kimotorozom magam rendesen!
Előzmény: Gyöször (1624)