Törölt nick
2008.07.24
|
|
0 0
997
|
Fekete panda, Johhn! 5 órakkor El vittük az állatorvoshoz, és akkor valami műszerrel belenézett a fülébe, és azt mondta, hogy mindkét füle be van gyulladva.(Azt mondta, hogy nem a víz miatt, mert a kutya egyből kirázza a vizet a füléből.)Utána vett a füléből fülzsír mintát!Azt mondta eléggé tele van a füle fülzsírral és ezt nem hinné, hogy magától kirázza!(Az Otifree nem nagyon használt)Egy ilyen nagy kutya nem hinné, hogy hagyja majd, hogy a fülébe nyúlkáljanak!(Shíva eléggé nyüzgő-mozgó, és nem bír egy helyben maradni annyi ideig, hogy kitísztítsák a fülét, és fájt a füle is).Johhn, most ahogy így mondod lehet, hogy ínkább kábításról volt szó, mint altatásról.Mi a kettő között a különbség?!(Meg amikor hoztuk haza nyitva volt a szeme és nézelődött, csak a teste nem mozgott!)(Amikor Shíva kapta a szurit, közben én is nagyon rosszul lettem, majd nem összeestem, és nemtudtam annyira figyelni, kimentem, és az egyik ismerősünk maradt bent Shívával!)A fülcsepp nevét sajna nemtudom.Fél hatra értünk haza és azt mondta még egy óráig feküdni fog, így is volt.Először a garázsba fektettük, de utána kijött és befeküdt a bejárati ajtóhoz.De alig bírt menni, kóválygott, egész este ilyen kábult volt.De most már reggelre minden rendben van, úgyan úgy járkál mint szokott.(Az ismerősünk mondta, hogy kapott valamilyen fücsppet a fülébe, majd megkérdezem nem-e tudja, hogy mi a neve)De azon godolkodom, hogy lehet, hogy megint csak Otifreet kapott, mert hoztunk haza egy félig üres olyat.És azt is mondta, hogy havonta használjuk az Otifreet! |
|