Szia!
Nekünk 2 autó, 2 sátor, 6 főre került fejenként 7,7 €-ba. Szerintem nekik sem lesz több 9-10 €/fő-nél a Platanitsiben, de sajnos a részletekre nem emlékszem pontosan (kb. 5€ volt per fő, 2-3€/sátor, 3€/áram, 2-3€/autó).
Ezeket a minihűtőket nem ismerem testközelből, csak azt tudom (leírásokból), hogy a környezeti hőmérsékletnek kb. 15-18 fokkal tudnak alámenni.
A sátor nappal nagyon felmelegszik, főleg ha nem teljes az árnyék, de úgysem lesznek ott, éjszaka pedig egy hálózsák bőven elég, sokszor még az sem kell.
A tengerparton éjszaka néha elkél a pulcsi, de van hogy nem kell, attól függ milyen szél fúj. Volt olyan, hogy egy ideig meleg szél fújt elég erősen, aztán hirtelen megváltozott a szélirány és hűvösebb lett, de egy vékony pulcsi akkor is elég volt.
Lidl-ről nem tudok, mi Sartiban, a supermarketekben vásároltunk (nagyjából egy árban vannak).
Mi este 5 után indultunk valamikor, de hogy Nis-t mikor értük el, nem tudom, mivel semmilyen részidőt nem figyeltünk. El kell indulni, aztán majd odaértek, nem kell ezen annyit agyalni szvsz. Macedónián éjszaka mentünk át vagy aludtam (?), úgyhogy a szakadékokról nem tudok nyilatkozni.