Csak egy ELDÉ Creative Commons License 2008.07.23 0 0 6379
Igen, tegnap voltam, valóban nem kapkodják el... Eredetileg két héttel ezelőtt lettem volna, de akkor "megbetegedett" a hölgy, aki mutatta volna - egyéb meg nem erősített információk szerint szabadságon volt :) - így sikerült ezt a mostani időpontot megejteni. Bár nagyjából egy hónapja is én kerestem őket, hogy "mileszmár", mert konyhagépeket megvettük ott állt a bútorosnál, szabadságot is kell kérnem költözésre (ami jó lenne nyáron), arról nem is beszélve hogy aug. 22-ig van albérletem, utána nemtudom mit csinálok...
Szóval a tapasztalatok. Én is hátulról mentem be, és mivel munkából jöttem el, nem is nagyon néztem meg mi van elől, remélem valamelyest javult a helyzet (bár a megálló még mindig ugyanott van :) ).
Az egész hely egyébként eléggé kihaltnak tűnt. Volt nagyjából 2 munkás akit láttam össz-vissz, úgyhogy valószínűleg tényleg az engedélyekre várhatnak, mert nem úgy tűnt mintha még sok dolog lenne. Maga a lakás nem volt vészes, amit legutóbb kértem kijavították, és most amit mondtam azt azonnal írták és szóltak is a festőnek stb. hogy jöjjön javítani. Ami nálam most hiba volt az a teraszkijárat (földszinti lakásom lesz), mert az olyan hullámos volt, hogy arra vártam mikor hallom meg az óceán morajlásának hangját... Emellett csak apróságokat találtam, például villanykapcsolók rosszul voltak bekötve, falban "rejtélyes" lyuk, stb... Alapvetően nem volt különösebb gondom, egész meg is lepődtem - azt azért hozzá kell tenni hogy nem vagyok egy nagy építészzseni, úgyhogy lehet hogy más sírva rohant volna ki ;).
A lakást egyébként átvettem, mivelhogy nem volt olyan hiba, ami akadályozta volna a lakhatást.
A hölgynél rákérdeztem az átadásra is, de nem tudott semmit, mondta hogy telefonálgassak minronhoz, hátha ők tudnak nekem segíteni ebben. Egyébként a Groupius most ha jól tudom több ház átadását is intézi egyszerre, a csaj is rohant utánam át a másikhoz, lehet ezért nem haladnak annyira (jó hát egy kis pozitív hozzáállás kell a dologhoz).
Egyébként a nemrég említett játszótér az pont a lakásom előtt van, úgyhogy szeretnék megkérni minden gyermekest, hogy a szombat-vasárnap délelőttöt hanyagoljuk az egymás helyszínen való meggyilkolása szempontjából :D
Ami szerintem hülyén néz ki, az a leendő(?) épületnek a helye, ami ugyebár egy barominagy lyuk, és eléggé csökkenti az értékét annak, hogy a teraszom a kertre néz...

Nagyjából ennyi, sry a hosszú post-ért.