Zsike1983 Creative Commons License 2008.07.23 0 0 18653
Jó reggelt:) Hát a kérdésem miatt nem engedett be. Ugyebár ki van írva az ajtóra,hogy időpontot milyen számon lehet kérni, de belestem, nem volt nála menyasszony, senki, úgyhogy gondoltam egy kérdés miatt nem fogok telefonon időpontozni. Úgyhogy benyitottam. Már akkor robogott oda az ajtóhoz, pedig nem vagyok ijesztő személyiség, csak egy átlagos csaj. Megkérdeztem kedvesen, normálisan,hogy díszmagyar ruhát lehet-e náluk kölcsönözni. Erre majd leszedte a fejem,hogy ilyet kérdezek, és bunkón mondta,hogy nem, és Fehérváron egyáltalán nem lehet. (mint aki már belém sulykolja,hogy felejtsem is el az egészet.) De érted, egy kedves kérdés,hogy esetleg másban nem gondolkoztam-e, semmi nem volt. Megvolt a válasza,és tolta rám az ajtót. Rosszul esett nagyon. Barátnőmnek most volt az esküvője nemrég,és ő onnan bérelte a ruháját. Mondta,hogy ha a fiatal csaj van,akkor minden okés, ha az idősebb, akkor ő csak akkor kedves, ha tudod konkrétan,hogy onnan akarod a ruhát, és hogy melyiket, vagy legalább elképzelésed van. De ezt már tutira kell mondani neki, mert különben ugyanilyen bunkó. Én döntöttem, oda tuti nem fogok menni. Ez volt az Exkluzív menyasszonyi ruhaszalon.
Előzmény: Kiskukacka (18652)