Nürnür Creative Commons License 2008.07.22 0 0 561
Lézer és Radardetektor  Fórum Rick4 2008.06.24 09:47:02 © (20820)

tegnap bemondta a rádió88, hogy Baktóban a hosszú utcán lézeres mérés. Mentem is gyorsan arra a múltkor itt lekiabált, de egyébként hibátlanul működő, és egy bel RX65 tudásával (és érzékelési spektrumával rendelkező) detektorommal próbát tegyek, persze 30-as övezet, kb 700m az első mérésnél a táv, a kicsike gond nélkül fütyült, hogy baj van, pedig  a szélvédőm is fémgőzölt hővédő üveg. megnyugodtam..hogy a vélemények sokszor nem egyeznek a tényekkel.

700 méternél kis túlzással ha a csomagtartóba teszed, akkor is jó lesz. De a legtöbb mérés nem onnét történik.

femgozoles csak radarnal problema, a feny atjut rajta mivel ugye te is kilatsz :)

válasz | megnéz | könyvjelző 2008.06.24 12:39:42 © (20832)

Nem tudom, miért gondolod 5 mondat után, hogy a képességeimet kell minősítened, de meghagylak abban a hitedben, hogy így jól teszed. Nézd, ismét azt mondom, gondolj amit szeretnél erről, ha autópályán vagyok, az egy dolog de gondolom azért Te is  tisztában vagy vele, hogy 700 méterről egy kamera sem fog rendszámot mutató bizonyító erejű felvételt közölni. onnantól meg, hogy lekanyarodok, leparkolok, vagy bármi mást teszek, ami miatt a rendszámom nem lesz olvasható a felvételen, nem sok mindent tudnak tenni. Vagy a véleményed szerint ez másképp működik?

Azt kell mondanom hogy szinte minden szinten sánít az elméleted.Elhanyagolható az a szituáció amikor le tudsz kanyarodni stb. főleg autópályán.A rend őrei is tisztába vannak ezeknek az eszközöknek a  korlátaival.Nem véletlen hogy nálunk legális a detektor.Szinte csak lézerrel mérnek,radaros autó már kevés van a rammeteket meg csak a Bell és V1 jelzi időben.A vizet nem kell felkapni mert akik itt vannak rajtam kívül azok azért nem kis tudással bírnak ezekről a dolgokról és csak azt éred el hogy nemfognak

ez úgy működik, hogy 10 mérésből max 1 történik ilyen távolságról. Ettől te még bízd magad a jószerencsédre, de mást ne olts a hülyeséggel...

Fotelzseni :-)

Ezt nem értem, de nem hiszem, hogy dicséret.

Ha már nélkülözzük a szakmaiságot, akkor biggyeszd már ide légyszi, hogy melyik detektornak van az rx65-tel egyező tudása (és ki szerint), amit ennyire titkolni kell?

Nem tudom...., nemtudom miről beszélsz...Amnéziás vagy?

Ők már ismernek?

De nem is érdekel, ha te így érzed jól magad akkor egészségedre.