Deashi Barai Creative Commons License 2008.07.22 0 0 20147
Szóval nem úgy nézett ki tegnap, hogy kill lesz. Este 7-kor mentünk Al'arrra, egyes tagoknak megcsinálni a BT kulcs kveszt végét. Mire Al'ar meghalt, foghíjas volt a main csapat, nem volt elég healer és nem volt mindenkinek shadoow rez gearje. Mit lehet tenni, menjünk, trasheljünk BT-ben egyet és nézzük már meg, hogyan is néz ki ez a boss, hogy a következő resetben a kötelező bemutatkozáson már túl legyünk. Trasheken átjutva, boss elött 5 perces taktika: összeállunk, kifutunk, nem öljük meg egymást stb. 40% lett. No ennek fele se tréfa, gyorsan becseréltünk 1-2 időközben megérkezett aktív tagot, a helyszínen összeütöttünk pár shadowrez geart, betoltuk a flaskokat és ismét rápróbáltunk. Talán 2x meghalt a tank 40% körül, negyedszerre lement, igaz, a végén már alig éltek. Én is "természetesen" meghaltam, hárman szaladtunk egy oldalon közel egy irányba (pedig már belebújtam a falba) de a másik 2 player, 2 lock simán túlélte. Igazából lol ez a boss. Utána a robotok nehezebbek voltak:-). Ránéztünk Councira is hát... Egyenlőre no comment. Remélem, hamar túlesünk rajtuk. És Illidian, itt van egy karnyújtásnyira:-))
Előzmény: Deashi Barai (20144)