Tisztelt Liliomdombiak!
Utóljára 04.18.-án válaszoltam a Fórumban. Az azóta eltelt hozzászólásokat áttekintve örömmel állapítottam meg, hogy a házak működni kezdtek, a lakók elkezdték a közös életük felelős szervezését. Persze, ez nem megy mindig egyszerűen egy társasházban. Problémák elő fognak még fordulni, annyit ígérhetek, hogy a kollégáimra a jövőben is számíthatnak.
Szeretném megköszönni azon fórumozók hozzászólását, akik pozitív tapasztalataikat osztják meg a többiekkel. A hazai újlakás piac tényleg elég hervasztó, nekem, mint a beruházó vezetőjének nagy öröm azt látni, hogy gyarapodnak a dícsérő hozzászólások, volt miért dolgoznunk. Különösen jól esnek azok a hozzászólások, amelyek külső szakértők pozitív benyomásait is idézik, illetve azon kedves lakóink véleménye, akik komoly piaci áttekintésük tapasztalatai alapján is dícsérik a Liliomdombot.
Elkezdődtek a 4. épület átadásai is, és az 5. épület is 1-2 hónapon belül kész. A házak közötti jelentős zöldterület is elnyeri végső formáját, és véget érnek az építkezéssel együttjáró kellemetlenségek is, amelyekért ismételten elnézésüket kérem azok nevében is, akik azt okozzák.
Biztos vagyok abban, hogy jól fogják magukat érezni a Liliomdombon, kívánok sok boldogságot!
Varga Tamás