Progress hegyek :)
Gratulálok mindenkinek. Remélem azért záros határidőn belül látom Illidant elhullani. Van rá esély, de szerintem csak ősszel.
Insomnia egyelőre raidszünetet tart, nincs elég ember online.
Azért itt látszik, hogy hiába vagyunk elvileg raidguild, a nyár erősen betesz nekünk. Nem panaszkodás, igazából örülök is neki (inkább gondolom magam casualnak, mint progress raidelőnek). Ettől függetlenül RoS-t le kéne már csapni nekünk is.
SP téma. Jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy nálunk is én vagyok az egyetlen aktívan raidelő SP a guildben :P Pár hónapja még 4-5 volt... Úgy tűnik nem csak a mosónők, hanem a hegesztők is korán halnak.
Más
Szombaton voltam Naxxban Divinum-Artum-Insomnia-Máshonnan ismerősök vegyes raiden. 40 70-es össze is gyűlt szépen. Ütős élmény volt, nem hiszem hogy valaha el fogom felejteni. 5-f6 körül kezdtük, kb. 10-re KT eldőlt.
4 lovason 2(!) ember maradt a végére, de lement első pullra az is. A 2 ember az MT és a helaere volt :D
Wipe csak a polarity-s bosson volt kettő (lusta vagyok kikeresni melyik is az). Hero mechanaarban könnyebben kezelhető ez a dolog, de végülis itt is hamar belejöttünk.
Az insta hangulatáról csak annyit, hogy azt hiszem ez a valaha létezett legnyomasztóbb hely a wow-ban. Tetszett :D
Örülök hogy láttam a régi Naxxot, WotLK-ban jó lesz összehasonlítgatni.
Azért van pár boss, amiről el sem tudom képzelni, hogy 60-on ölhető volt. Utólagos respect azoknak akik megtették.