gabesz_12 Creative Commons License 2008.07.20 0 0 6362
Üdv!

A mostani levélben valóban szerepel a 2 hónapos további csúszás, DE:
1. A bizonyos levél tartalma teljesen megegyezik az előzővel, csupán annyi különbséggel, hogy ebben az szerepel, hogy a használatbavételi engedélyt a hatóság előre láthatóan júliusban kiadja. Az előző levélben ez a dátum még május volt :). Olvasatomban csak ennyi a különbség. Egyébként én még 2007. decemberi átadásal vettem a lakást, úgyhogy nagyon sok pénzükbe fog ez csúszás kerülni... ahogy eddig nekem is. Szerződés szerint csak egyszer hosszabíthatnak 3 hónappal.
2. Levél kézhezvételekor káromkodás, majd telefon, ami után megtudtam, hogy a tartalmát sokan félreértelmezzük :))), és "nem kell vele foglalkozni" :), továbbá augusztus elejével bíztattak birtokba adás tárgyában. Ehhez no comment.
3. Szintén megtudtam, hogy a ház "romló" állapotával tisztában vannak, de a beruházó nem tud mit kezdeni a helyzettel :))), és ha bajunk van (és most enyhén fogalmaztam), akkor a közös képviselőnél kell panaszt tenni... Mi van?????? Így akarják nekünk átadni??????? Egyáltalán ki a közös képviselője a lakatlan háznak?????? Ha esteleg ez utóbbit valaki tudja, akkor elárulhatná, mert rövid időn belül felkeresném...
Előzmény: zsoci2 (6345)