jinuka Creative Commons License 2008.07.20 0 0 979
sziasztok! nekem ,nekünk  a fürdéssel úszkálással kapcsolatban cak jóhireink vannak. már egészen kicsi kora óta bemegy a vizbe. sőt mostanában már együtt fürdünk . bedobom a labdát és megy mint a golyó kiviszi a labdát azután vissza jön értem belekapaszkodom a  hátába és húz kifelé eszméletlenül imádja a vizet . én a dunára szoktam lemenni vele tegnap nem oda mentünk ahova szoktunk elég nagy volt már a sodrás olyan volt mintha egy helyben úszna ha 20szor bedobom akkor is megy érte nem fárad el.annyira jó vele úszni ha elengedem vissza fordul  újra meg újra mig megint belenem kapaszkodom a bundijába . ha kijön a partra hempereg a füben asztán vissza a vizbe. ráakarom adni a pórázt berohan a vizbe jelzi ő még nem megy sehova.Szeretném kérdezni aki tudja? gondolom az nem létezik hogy barna meg fekete szin, vagyis vagy fekete vagy barna.  valaki aszt mondta kiszivta a nap .bár  inkáb barna foltok vanak rajta mint vörös.remélem majd be, főleg befeketedik. főleg a hátán van lábán egy kicsi. úgy látszik kezd fel nőni,már nem eszik olyan hevesen bár gondolom a  ez a meleg miatt is van . tegnap mértem meg 55kg 17honapos lessz 31.- én jó ha megnézem a törzskönyvét van az ösök között barna, meg fekete-fehér is. Van most nálunk barna fundi föleg fiú érdekelne esetleg jólenne majd anno a kutyuskámhoz. persze ha az enyém is megfelel neki. ha valaki tud kérem irja meg. teszek fel egy pár képet énis ha sikerül.