pacs_425 Creative Commons License 2008.07.20 0 0 5787
"A többiek sem akarnak rosszat, csak őszintébbek nálam."

Akar a fene rosszat :)
Csak sokminden felmerült a kérdéses autóval kapcsolatban...

A fényezés mérését sem azért emlegettük többen itt, mert erre áll fel ;)
Ha törve volt, az nem azért gázos mert nem makulátlan az autó. Van ilyen, attól hogy van pár kijavított horpadás itt-ott, az a használati értékből még semmit sem von le.
A piaci értékéből annál inkább, mert ha sérült volt, ennek látszania kell(ene) az árban is.
Mert ki az aki egy korábban sérült autóért ugyanannyit ad mint egy sérülésmentesért?

Az meg elég gyenge érv lenne, hogy úgyis sokáig használjuk majd, meg hogy nem akarjuk hamar eladni. Ki tudja mit hoz a jövő, az ember megszorulhat, vagy egyéb más ok miatt hirtelen eladná az autót, akkor jön az, hogy a sérült autót megnéző vevőjelöltek kórusban fogják fikázni, hogy gombóc volt az autó :) És persze ennek megfelelő árat fognak kínálni érte.

A kérdéses darab 2.9-ért volt fent ha jól emléxem, +100 a szerviz.
_Én_ nagyjából ennyi pénzért már inkább elgondolkodnék egy zsír új 1.4-es Tour megvételén. Igaz hogy nem 1.6, meg nem Elegance, de közel azonos összegből mégiscsak új autója lenne az embernek.
-4 év, -100ekm ellenében szerintem megérné. Most kukkantottam fel a Skoda oldalára, 3.11MFt. kedvezménnyel a Tour...

Mondom én, aki nem vagyok új autó párti :)

--
pacs_425
Előzmény: MZ/Y (5786)