C.D. Creative Commons License 2008.07.20 0 0 727
Kedves Szomszéd (-ok)!

Az előző levelemben leírtakat saját tapasztalatból írtam le. Kb. 9 évvel ezelőt vettem egy újépítésű társasházi lakást és az állapotok közel hasonlóak voltak. A költségek miatt én is sokat aggódtam, mert nem tudtam hogy fogják a közös közmű fogyasztást elszámolni.
Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy én csak befektetés céljábol vásároltam itt lakást és nem célom itt lakni.
No de a lényeg az hogy a közös villanyt, vizet még tudtommal a kivitelezőnek kell állnia nagyrészben. Pontosítva ezt úgy kell(ene) elszámolni, hogy aki már átvette a lákását az a saját általa fogyasztott vizet, áramot fizeti a többit meg a kivitelező állja. Legalább is ez így volt az előző lakás vásárlásomnál, bár ott egyéni fűtésrenszer van. Az a kérdés, hogy a közös gázt hogy fogják elszámolni az számomra is homályos....??? De én bízok benne, hogy ez is korrektul megoldódik.

A rámpán pedig én is sokat gondolgodtam, de észerintem addig amíg nincs gond addig nem éri meg rágódni a kérdésen. De az biztos, hogy egyszer én is kifogom próbálni. Mint hogy a puding próbája az evés.... :-) ???
Előzmény: Sica (725)