nagyon bator vagy, h a fenyezes korbemerese nelkul veszel autot...
Meg a hibatarolo kiolvasása nelkul. Ezek ANNYIRA alap dolgok... Amikor a Nagykorosin korulrajzanak a nepperek, mindegyik ezzel kezdi. Meg sem szolalnak, amig nincsenek kepben az auto seruleseirol.
Na jo, mondjuk a Toyotaban nincs VAG kiolvaso. (A fasze' nem lehet a Skodaba menni, vagy ha ott tenyleg horrordrakulak dolgoznak, akik neppervert szivnak, akkor a Seatba vagy a Fócvágenbe.) De retegvastagsagmero...
Pffff.
Fekhatas- es lengescsillapito-meres, oriasi. Egy fektarcsa 1.6-os Octaviahoz van vagy 10 ezer forint, es ez kb a legdragabb alkatresz, amire egy uj autoban fekjavitaskor szukseg lehet.
A lengescsillapito merese meg tok ertelmetlen, a modern lengescsillapitok tipikusan ugy halnak meg, hogy egyszercsak tonkremegy a tomites, es par nap alatt kifolyik a lotty, utana csá. Ha peches az ember, megmerik a csillapitast, minden szep es jo, aztan egy het mulva mégis lehet cserelni.
Az viszont igaz, hogy a fekpad hasznalatat kulon ki lehet szamlazni. Nyilvan meg is tették :-)
A nepper ellensege a felkeszult maszek szerelo. En eleg sok autot eladtam mar (ismeroseim autojat is arulom, mert engem szorakoztat), es altalaban ezek az emberek ismertek fel az auto valos hibaibol a legtobbet. (Van egy alfajuk, a nagyotmondo bacsi, aki husz hibara is ramutat, ezek azonban nem valos hibak, teljes keptelensegek, mikozben az esetleg valoban letezo problemaknak meg a kozelebe sem jut.)
A markaszervizek lenyegesen impotensebbek, latvanyosan nem ertenek az autohoz. A legdurvabbak persze a mas markak markaszervizei.
Most is egy ilyet lattunk.
En iszonyu atveres-szagot erzek, es ez engem zavar :-(
Hu, de negativ vagyok, megyek aludni :-(