csomotamas Creative Commons License 2008.07.19 0 0 415
Szia!
Nem szeretnék általánosítani. A véleményem csak az általam vett hűtőre szól.
Tehát:
A belső kidolgozás szerintem guszta. Nem is lenne bajom vele, ha hűtene megfelelően.
Amit én vettem azt a törökök rakták össze. Hátul a kivezetések elég gagyik. Mintha fehér szigetelőszalaggal tekerték volna körbe a csöveket, majd átpaszírozták volna a műanyag borításon. (persze ez csak akkor látszik, ha mögé hasalsz :).
Az ajtó nem csukódik olyan erőszakosan (szinte magától), nem árt odafigyelni, hogy biztos bezáródott-e. A "zsanér" résznél szintén egy picit egyszerűnek tűnő műanyag elem segíti a bezáródást, szerencsére adtak mellé egy pót darabot. Szerintem csendes agép, és menet közben kb. 90-100 W-ot fogyaszt. Az elektronikusan vezérelteknél, hátul egy azonos méretű doboz van, a panelt rejtheti, persze a vezérlőpanel lehet típusoknál külömböző is. Azt, hogy csak az én tipusom képtelen 6-7 fok alá menni a hűtőtérben, azt nem tudom, de gyanítom, hogy betegsége lehet ez a tipusnak. Az lenne jó, ha más ARISTON tulajdonos is mérne egyet a hűtőjében...
Én valószínű, hogy visszaviszem az enyimet, hiszen a szerelő megállapította, hogy nem javítható. 72 órán belüli. Csak még a visszaszállítást kéne megoldanom, ami nem egyszerű egy ekkora gépnél.
Nem akarok senkit sem rábeszélni, sem lebeszélni az ARISTON márkáról. Nem vagyok már abszolút biztos, hogy a többi hűtő márkánál nem tapasztalnám ugyanezt a kb+5 fok külömbséget.
Sajnos erre csak akkor jön rá az ember mikor már megvette és teszteli.
Ezért is várom mások tapasztalatait más elektronikusan vezérelt hűtő márkákkal kapcsolatban...
Előzmény: inwear (414)