Péter mz
2008.07.18
|
|
0 0
989
|
helo Nem kell itt égetni semmit a kipuffon.lehet nem találjátok meg az anyát a dob végében mert olyan mocskos?? Na a végében találtok egy 6os anyát azt lecsavarjátok ezután a 2 kiálló csövecskét ovatosan megszoritva 2 kombináltfogóval megfogva ki lehet huzni a dobbol egy 5 cm hosszú vég részt. Ezután arról az oldalról ahol a könyök belemegy egy 6os kemény rugós anyagot ami kb80-100cm hosszú bele kell lógatni a dobba és a dobba van 9 lyuk (vagy 8) amit lámpával megláthattok ha belevilágitotok egyik lyukba ami 8mm átmérőjű beleteszitek a 6 os gömbvas végét .Érezni kell mikor beletalál a furatba a gömbvas.ha ez megvan csak ütögetni kell a gömbvasat ami ki tol egy kb 20cm hosszú furuja részt.Miután ez is kijön a dobba marad az a 9 lyukú (vagy 8) rész egy olyan 25-30 cm hosszú tőcsavarral.Ezután ami kint van esetleg megégethetitek de én csak jól lepucoltam, ami bent van a dobba azt meg csak jól lekapargattam azzal a hosszú 6 osgömbvassal meg rongyot nyomtam bele és azzal fémtisztára kitörölteem belülről a dobot.Arra figyeljetek milyen irányban jön k a furulya mert azt forditva is be lehet tenni de nemtudom a hatását. Ha vki jó hangot akar a mustangra akkor elég az is ha tiszta a dob ,hogy kiveszi a dob végéből azt az 5 cm hosszú véget,majd a tőcsavarra rádug egy 5cm es csövet és ráhajtja az anyát.Ettől szép mély hangja lesz (azért mert nincs fent a vég). |
|