Gabek7 Creative Commons License 2008.07.18 0 0 775
Na most megnevettettél:-) Én nem tudtam, hogy az 1/A és 1/B egy nyitóval nyitható. csak annyit vettem észre, hogy kinyílik az ajtó, de senki nem jön be csak elhalad a garázsunk mellett. Na legalább ezt is tudom:-)

Mi is rendszeresen csukjuk a kaput mások után esténként és tudok még valakiről, aki szintén.

A kiskpau zárásáról csak annyit, hogy ma valaki, aki értesült ezekről az autó feltörésekről ( nem mi), bezárta kulcsra. Na lett ebből egy kis zűr-zavar, tanácstalanság:-D. De kb 10 perc múlva jött egy lakó, kinyitotta, bejött...nos szerinted bezárta maga után? Ilyen hozzáállással nem leszünk nagy biztonságban. De szerintem is próbáljuk meg zárni.

Parkolás a Rózsakert utcában: múlt hétvégén volt egy motoros baleset pont előttünk, egy itt parkoló autó miatt. A motoros persze száguldozott, de elvakította a lemenő nap, és ahogy kerülte a parkoló autót szépen belement a fentről jövőbe. Nem tudjuk majd valahogy elintézni, hogy ne lehessen az utcán parkolni, mivel a buszok sem tudnak közlekedni és kihajtani is elég nehéz, nem lehet belátni az utcába.

Parkolás a garázs előtt ill a kapu előtt: mindkét helyen láttam olyan munkás autót, (nem valamelyik lakó autóját), hogy szépen elállta a bejáratot és amikor ezt szóvá tették persze nekik állt feljebb, hogy ők most pakolnak.

"munkásoktól elkerített rész" : na igen ez a legviccesebb:-)
Előzmény: sancarlosp (773)