sancarlosp Creative Commons License 2008.07.18 0 0 773
Szia

Nagyon sajnálom, ami Veled, Veletek történt! Tudom, nem segít, de én is sokat balhéztam a kapu miatt, sőt volt úgy hogy szóltam azoknak a lakóknak, akik elfelejtették bezárni. Sokszor este kimegyek az erkélyre, és ha nincs becsukva, akkor becsukom.
Este kiteszek egy táblát, hogy az ajtó nem önműködően záródik, hátha ez segít.
A nagy kapu melletti kis ajtót szerintem este 10 után kulcsra kellene zárni, ez más társasházaknál is így szokott működni.
Egyébként tény, hogy legtöbbször a munkások nem zárják be maguk után. Nem akarom magamat ismételni, erről már többször szóltam itt a fórumon is, sőt személyesen, telefonon, és e-mailben is megkerestem ezzel a Liliomdomb Kft-t, de ez elvileg egy munkásoktól elkerített rész vagy mi…
De, hiába van zárva a kapu simán be tud jönni bárki, aki akar. Engem nem érdekel, hogy tűzvédelmileg a kis ajtó nem zárható! Tűzvédelmileg parkolni sem lehetne az úton, mégis az összes munkás, alvállalkozó oda áll. Kérjük a kulcsot, és szépen be lesz zárva!
Az vicces, hogy nem lehet beállítani a kaput, hogy automatikusan záródjon! 5, vagy 10 céget írjak le ide, akik 30 perc alatt megoldják ezt? Az is vicces, hogy ha nyitom az I/A garázst, nyílik az I/B garázs is :)
Erról is többször szóltam, hümmögés volt (több lakó részéről is), de ki miért és hogyan vette át a közös részeket? Egy jegyzőkönyv a hibákról vagy valami? A garázs ajtók is alkalmatlanuk a napi 200 ki-be zárásra. A II épület garázsába tavaly október óta díszkivilágítás van, amit mi fizetünk a közös költségből (ki vette, és miért át ezt így) és még sorolhatnám…

Visszatérve zárni kellene a kiskaput (garázsokon és a kapu mellett is), illetve kiteszem a táblát a nagykapura este, és amikor tudok este kinézek és zárom, ha nyitva lesz.
Előzmény: Gabek7 (770)