TUZI Creative Commons License 2008.07.17 0 0 5761
Ámen.

Nagyon is igazad van. Néha kénytelen vagyok a tescoban (kisbetű) vásárolni. Vagyis próbálkozom. A Pécsi tescoban eddig kétszer vágtam oda a kosarat a vevőszolgálati pulthoz, és kértem meg qrva udvariasan a biztonsági őrt hogy most azonnal nyissa ki a kijáratot mert én távozom. Lehet hogy határozot fellépésem, vagy a testtömeg indexem , de mindig hatot. Kijöttem és nem szóltak. A jó büdös qrva annyuk fog 10 perc bevásárlás után 3/4 órát sorba állni, mert csak pár pénztár van nyitva.

De , hasonlót mostanában megjátszottam a digóknál is. Vártam illedelmesen vagy 15-20 percet majd úgy döntöttem hogy biztos nem akarnak eladni. Otthagytam. Vettem máshol.

Annó amikor én hasonló cipőben utaztam, akkor ahogy a kolléga írta a vevőnek volt igaza. Mégha nem is volt igaza, akkor is. Ha ezt nem tudják megszokni akkor előbb vagy utobb remélem éhen halnak.

A hivatalnokok ügyintézök egy külön kaszt. Még ha nem állami alkalmazot ,de ha csak egy maszek cégnél egy senki akkor is azt hiszi hogy ő a hatóság. Legjobb példa a "tőltőállomás kezelő" személyzete. Megtanultam ez a hivatalos titulusuk. Közben meg egy qrvanagy senkik. A VIII.útcát rendszeresen beírják hogy "római nyolcas " útca. 0-lák a javából, csak tudnám érteném mire tartják magukat olyan nagyra. Remélem nem halok meg míg erre a rejtéjre rá nem jövök.:-)))
Előzmény: pacs_425 (5760)