Üdv! Én május végén kaptam CP-s levelet, amiben akkor 2 hónapos csúszásról írtak, de "örömmel értesítettek, hogy az építés befejeződött" :) Amit akkor mondtam, azt most nem idézném, de k-val kezdődött. Ma is kaptam egy ajánlott levelet tőlük, de mivel nem tartózkodtam itthon, a tartalmát még nem ismerem. Ha ebben is további két hónap szerepel, akkor úgy néz ki, hogy el kell gondolkodni komolyabb lépéseken is. Szerződés szerint 120 nap késedelem után akár el is állhatok; ezzel eddig nem is foglalkoztam, de már bármit el tudok képzelni.
Mondjuk azt nem értem, hogy, ha tényleg megvan az ideiglenes használatbavételi, akkor mi más indokolná még a két hónapos csúszást + nem oly régi (kb. másfél hetes) telefonos érdeklődésem során is szinte biztosra mondta a CP-s illetékes, hogy júliusban meglesznek a papírok és fizetni is kell. Mondjuk valamiért nem nagyon tudtam ezt elhinni, csak nagyon akartam...
A fentiek fényében a buszmegálló már kevésbé izgat, de szerintem csak az áthelyezés az egyetlen "európai" megoldás, vagy mi nem is ott élünk...?
Mostanában nem jártam arra, de ugye F2 árkádos gané v. falfirka ügyben nincsenk fejlemények?