Hesperos Creative Commons License 2008.07.17 0 0 6424
Szia! Én összesen 10-12 tövet nevelek sátorban, ebből 4 földben van a többiek pedig konténerben. A sátori növények mindegyikéhez hasonlóan ezek is csepegtető rendszerről kapják a vizet, így egységesen minden növénnyel kapták kis korukban (a paprika virágzásáig) tápoldatként a Fertical I-et hetente, valamint mikor át lettek ültetve a palántanevelő ládákból földbe illetve konténerbe, gomba ellen az összes gyökerét kezeltem Orthocid 50WP-vel. A paprika virágzása után Fertical II-t kaptak 2x, majd a mostani tápoldatozással a csepegtetőn keresztül 2 hetente kapnak Volldüngert (1:10-hez arányban). Először 2008.06.07-én permeteztem a dinnyéket Mikal 64WP-vel, majd rá egy hónapra 2008.07.04-én kombinálva lett a Mikal, a Champion, az Orthocid és az Actara, illetve még lesz permetezve 1szer Bi58-al. Jelenleg ugyan úgy kezel mint az uborkát, minden mellékhajtást, kacsot, letörök, így csak a fő hajtás marad meg. Az enyém 1 hónappal későbbi vetés mint, a tied, így ezen még, amit találtam termést nagyon kicsi, és még rengeteg virág van rajta.
Előzmény: ptp2 (6423)