Szia.
Hogy JEEP vagy FORD?Én is sokat gondolkoztam rajta,bár én még a régebbit néztem az van az én Capone barátomnak is 97'-es!!!Szerintem a ford szebb,barátságosabb és személyautosósabb!!!A JEEP-nek szerintem jobb a terepjáró képessége mivel magasabb,viszont mivel állandó öszkerék hajtás van,a Ford-on ugye automta alapesetben és sokszor jó.Nem eszi annyira a gumikat,szük forduloban nem cibálja az egész kocsit.
Szerintem a JEEP-nak nagyobb hátul a lábtére,legalábbis nekem ugy tünik, lehet csak az ülés kialakitása miatt mert hogy a JEEP-ben hátul hokedli van a Ford-ban meg kisszék.A JEEP-et valamiért könnyebb volt vezetni,bár a gázpedál nagyon kemény.(lehet hogy csak ebben)Van barátom akinek volt 2001 es JEEP DIESEL nagyon átkozta a napot és áldotta az eget mikor eladta.Azt mondta nagyon zörgött,sokat evett viszont nem ment,és itt magyarországon a kötelezőszerviz quva drága volt.
Alkatrész árakról nem nagyon tudok mit irni neked mert a FORD-hoz nem kell semmi,pedig ugyanannyi a km a 2 kocsiban.A JEEP-et a "GENGSZTEREK" veszik állítólag (szerintem ez marhaság!!!) a FORD-ből sokkal kevesebb van az utakon,sokkal olcsóbban lehet hozzájutni de ez nem azt jelenti hogy rosszab hanem mint irtam a JEEP felkapotabb!!!Capone nagyon szereti és teljesen meg van vele elégedve.Az övé mint irtam 97'-es LIMITED és még ha nagyon szétnézek se nagyon találok 1.500.000.- Ft alatt az enyém 99'- es és 1.300.000.- tól hirdetik.Az árakról annyit hogy minden szemrebbenés nélkül lehet szólni 200.000.- al alacsonyabb árat a kirtra. Szóval összeségébn én nagyon örülök hogy nem JEEP- et vettem!
A találkozóra gyere ha van kedved és tudunk többet beszélni meg tudod nézzni a kocsikat a külömbségeket.
Tisztelettel:
ronin.