Nagyon sajnálom az olimpikonokat, különösen szegény hajótársát, aki ott küzdött az életéért fél órán át...
nem tudom, hogy ő vele most mi lesz, itthon marad? vagy egyesben indul?
Az olimpikonoknál két reakciót tudok elképzelni: 1. CSakazértis, "Kolóért", és megmutatják. Olyan energiák és olyan mérvű küzdeni akarás mutatkozhat, hogy ebben az esetben bármi megtörténhet.
2. Letargia, és nihil. Semmi sem fog sikerülni, és a csapat a történtek negatív hatásai alatt marad.
Persze lehet ennek a kettőnek az elegye is. Bár én inkább az akarásra voksolok, ismerve a sportolók lelkületét.
Kozmann Gyurit most kétszeresen is sújtja az ügy. Elvesztette a párját. Hidd el - én párosban eveztem -, ez hatalmas csapás. Olyan mintha a közvetlen családod egy tagja menne el. Másodszor oda az olimpiája is. Párt találni mellé, szinte lehetetlen lesz, hiszen hosszú évek kellenek egy bajnok egység összeéréséhez. Egyesben... Az egyes más. Igaz Kozmann térdel elöl, de párosban. Egyesben nagyon más. Oda egy "Koló" kell, oda egy Kovács Kati kell, oda egy Janics, oda egy Kőbán kell. Iszonyú más az egyes. Igazi gesztus persze az lenne, ha kivinnék Kozmannt, és elindítanák. De már pótválogatóról beszélnek....