Ez egy döbbenetes véletlen. Ezt a terhelést van, aki bírja és van, aki nem. Szegény Kolónak nagyon sokat dolgozott a szíve életében és valószínű ebben ak orban az ő szíve ezt már nem bírta. Nem hiszem, hogy itt a tiltott szerek kutyuléka miatt lett volna, egyszerűen a szíve felmondta a szolgálatot. Hiába volt 2 héttel ezelőtt egy teljes vizsgálat a Sportkórházban, ezt nem lehet előre látni, hogy extrém terhelés esetén pont akkor szakad át az érfal. Nagyon sajnálom az olimpikonokat, különösen szegény hajótársát, aki ott küzdött az életéért fél órán át...
nem tudom, hogy ő vele most mi lesz, itthon marad? vagy egyesben indul?
Szóval ilyenek vagyunk mi magyarok. Akkor kezdünk el mindig gondolkozni, amikor tragédia történik. A Baráth etele mondta, hogy a kajak-kenu szövetség valakije, akinek eü. vállalkozása van, felajánlott két defibrillátort a szövetségnek...no comment.
Ezekután azt hiszem elgondolkozom azon, hogy lefussam e maratonit...jó lett volna egyszer végigküzdeni ezt a távot, de mondhat nekem akármit az orvos, mint ahogy mondta is, hogy élsportoló szívem van, aztán velem is történik egy ilyen a 32. km-nél, aztán nem tudom mi lesz a három gyerekkel....Szóval azt hiszem maradok a rövidebb távoknál és nem kockáztatok.
Nuygodj békében Koló.