TomboyDL Creative Commons License 2008.07.15 0 0 7719

Megpróbálom kifejteni érthetően, objektíven és személyeskedés nélkül leírni a pénteki nap lényegét és kérek mindenkit, hogy semmi célozgatásra ne gondoljon:

A pénteki edzésen terveim szerint megmutatnánk a leendő csapattagoknak, hogy mi is ez a sport. Megmutatnánk a felszerelést ( úgyis arra lesznek majd a legkíváncsiabbak), elmondogatnánk a szabályokat és egy komplett edzést tartanánk. Az edzés kell, hogy dinamikus legyen, mert azok, akik éveken keresztül aktívan sportoltak nem fognak hanyatt esni 20 perc lötyögéstől. Bemelegítés, agiliity, sprintelések rövid távon és egy kis játék a végén, amit a srácokkal tanítgatunk Falván, ezzel kialakítva a jó hangulatot és persze kedvcsinálónak is tökéletes.

Ettől függetlenül lehet az ifiket külön edzeni, de szerintem az ifik sorsa sem 1 edzésen múlik és nem árt nekik, ha velünk edzenek.

Ezen az edzésen ne legyen a legfontosabb a tagdíj kérdése ( bár tényleg szét tudnám rúgni egy-két ember s***ét ), mert ezzel elriasztunk közülük jó párat. Márpedig a csapat hosszú távú terveit illetőleg inkább az emberhiányt kéne pótolni és az edzés dinamikát növelni.

Arra kérlek Béla, hogy ebben segíts nekem és azoknak, akik embert akarnak hozni, ezzel is segítve a csapatot. Eddig az is gond volt, hogy nem tesz senki a csapatért, most vannak páran, hát engedd őket.

Mindenkinek szól:  A pénteki edzés nem buli lesz, hanem edzés, mindenki ezek szerint készüljön. Azért megyünk oda, mert tunyák vagyunk és fel kell erődödnünk, a srácoknak meg meg kell mutatni, hogy mire számíthatnak.

Misi:  Szerdán szolgálok és védek, nekem sajnos nem jó. Sorry...