hbela74 Creative Commons License 2008.07.15 0 0 7715
Zitike jöhet nekem is egy meghívó a hbela74@freemail-ra.

A tagdíj fizetési határidőt úgy beszéltük meg hogy Júniusig mindenképp kell rendezni kell azoknak akik tartoznak. Júliustól meg csak az járhat aki befizette a tagdíjjat.
Minden sportegyesületnél van tagdíj és szerintem csak azok vehetnek részt a munkában aki fizeti is. Lehetünk akár 1000 is ha a fele nem fizet tagdíjjat.
Ebból nem engedek, aki fizet az részt vehet a csapat életében. Akinek anyagi gondjai vannak azokat meghallgatom, de a kamu duma nem érdekel.
Pénteken lehet hozni aki akarja.

Az edzések mint mondtam a Juniorokra lesznek kihegyezve a Junior kupa végéig.
Aki akar csatlakozni a csapathoz (felnőtt) azokat se kell majd a mélyvízbe dobni hanem fokozatos és felépített edzésekell kell megismertettni a sportot.
Nem véletlenül vannak a Wolvesnál külön a kezdő, Junior és a felnőtt csapat edzései.

Nem tudom mit terveztek péntekre de én személyszerint már az elvállalt dolgomat szeretném csinálni: a juniorokat edzeni. Nem fogom senkinek megengedni hogy beleszóljon a dolgokba de van egy pár ember akit majd szeretnék megkérni a segítségre mert sajnos nem tudok osztódni hogy mindenre odafigyeljek amikor külön posztos gyakorlatok lesznek.

Pötyi, Misike,Varró, T.U.Dani.....őket biztos.

Ennyi.

Lehet kritizálni de én így gondolom.