Svenzso Creative Commons License 2008.07.14 0 0 427
Sziasztok!
Szeretnék pár kérdést feltenni a már kint élő magyarokhoz. Pár szót rólam, 22 éves vagyok jelenleg még tanulok, még van egy évem, motorkerékpár szerelő és javító végzetségem lesz majd jövőre. Nyári gyakorlatomat egy Ducati szervízben töltöttemel és a második tanévemet is ott fogom tölteni. Szeretem a szakmát nagyon és ezzel szeretnék foglalkozni külföldön és erre szeretnék választkapni hogy van e kereset erre a szakmára. Ja és még valami, nem egyedül szeretnék menni hanme barátnőmmel ő 21 éves most és kozmetikus végzetsége van vannak saját gépei és most kezdet el dolgozni nagyon ügyes és szereti is azt amit csinál. 1 évig most ő itt fog dolgozni de utána jönne velem, szóval ezekre szeretnék választ, tanácsot, segítséget kérni. A nyelvet sajna egyikünk sem tanulta de készek lennénk megtanulni a cél érdekében, ő angolul én németül tudok, még ebben is kérnék segítséget hogy hogyan kezdjük a tanulást. Nos ennyi remélem leírtam nagyából mindent. És szivesen várom azok levelét is akik meg szeretnének ismerni minket :D
Előre is köszönök minden levelet
Szép napot mindenkinek!
Üdvözéettel: Szunyi Zsolt