pola
2008.07.13
|
|
0 0
915
|
no, akkor meg 1x leirom a hulyesegemet: 2 evvel ezelott felvettem 7millio 560ezer forintot 172,14-es arfolyamon, akkor CHF-ben 43918 volt. jelenleg 41341 CHF a tokem, amit atvaltottam forintra ( a valtasi ertek 144,71 volt es ez testverek kozott is 5millio 982ezer forintra csokkent) es a kolcsonom is forintosra valtozott es nem CHF alapu. igy igaz, hogy emelkedett a havi torleszto reszletem, de amig nem valtom vissza deviza hitelre, addig ez egy fix osszeg marad. megneztem az eltelt 1 ev arfolyam valtozasait, es igaz, a mai allapot nem ugyanaz, mint tavaly volt, de hasonloan lenn volt az arfolyam, es iden marciusban kozelitette meg a 168-at. ahogy en gondolom, hogy nyertem vele, az az, hogy a korabban 7,5m tokehez kepest most mar csak 6m a tokem es ebbol kell fizetnem a kamatot, valamint a kezelesi koltseget. es bizom abban, hogy a forint nem tudja ezt a jelenlegi erejet megtartani, es osszel le fog gyengulni. ha csak a 160-as CHF-et eleri, mar nyertem rajta ismet 4000CHF-et. rosszul latom? |
Előzmény: Híd (914)
|
|