gabesz_12 Creative Commons License 2008.07.13 0 0 6307

Üdv! Jó ideje már olvasgatom a fórumot, ahonnan már sok hosznas info-t megtudtam, de csak most jutottam odáig, hogy írásban is megosszam gondolataimait.

Először is külön üdvözlet minden leendő F2-es lakótársamnak, aztán másodzsor rögtön szeretném részvétemet is kifejezni az "otthonunkhoz". Ennek több oka is van, de nekem az utolsó csepp a pohárban a tegnapi szeméjes tapasztalataim voltak. Amit a helyszínen láttunk  a párommal, az nem egyszerűen undorító, hanem kurvára felháborító... Igazából nem is találok rá megfelelő szavakat, ilyen ganéval még nem sok helyen találkoztam életemben.

Aztán végigondolva a helyzetet több dolog is eszembe jutott:

1. Nem tudom, illetve nem akarom elhinni, hogy a köcsög minron így akarja majd átadni a lakást, amiért több milliót fizettünk, és jó sok ideig még fizetünk is, már ha megélem. Én barom.

2. A mocsok összetakarítására nem lehet kifogásuk. Szerintem egyértelmű, hogy ők baszták el azzal, hogy nem vigyáztak rá, és nekik is kell rendbe tenni (az nem érdekel, hogy hogyan, felőlem akár újjá is építhetik az egész árkádot). De félek tőle, hogy mégis lesz... Elmehet az egész banda a...

3. Ha ebben a kib....tt életben egyszer beköltözünk végre, akkor a problémára nagyon, de nagyon sürgősen megoldást kell találni. Nem akarok csövest látni, és... Nagyon remélem, hogy minden F2-es sorstárs hasonlóan gondolkozik, de olvasva a hozzászólásokat nem tévedhetek nagyot, remélem.

3. A buszmegálló nagyon jól jellemzi a mai magyar (bkv) hülyeséget. Nem ott van helye. Lehet akár 10 szemetes is kitéve, a hülye köcsög nem fogja használni, mert nem rendelkezik hozzá megfelelő kultúrával.

4. A lakást mi is portással együtt vettük anno, és kurvára idegesít, hogy úgy néz ki, hogy ebből nem lesz semmi. Ha helyileg nem is lesz, akkor máshonnan kell felügyelni az F2-re és kész...

A birtokba adás halogatásába már kezdek belefáradni, de az összeszart, mocskos szemétdomb már nem hagy nyugodni. Ugye nem hagyjuk annyiban...