Izram Creative Commons License 2008.07.13 0 0 6241
Hali!

Hat most, hogy felkerultek ra a csovek meg a legszuro, ugy nez ki rendbejott...talan ha 5 mp-ig ingadozik az alapjarat...de tulajdonkeppen jonak tunik!

Amit irtal egy kicsit homaly...kifejtened ,hogy pontosan mit es hol nezzek? Emlekeim szerint valami hasonlorol beszeltek mar nekem nem is olyan regen...bar nem ebbol az apropobol de mondtak ,hogy valami bor at szokott szakadni...erdemes belole tarcsit tartani...

Mondd ,hogy mit es hol keressek, mit nezzek meg....es meg ma megnezem! Kivancsi vagyok!

mas!

Futesradiatort kibanyasztam...nem adta magat konnyen...ventillatort is kivettem, igy hozzaferek a talcahoz...teljesen fasza, semmi rohadas, tuzfal is patent! Annyi volt a gond ,hogy a motorter fele a kis lyukak el voltak tomodve....ezert tul lassan folyt ki rajtuk a wasser...es a ventillatoron folyt tulajdonkeppen be a viz....hiszen alig 2-3 centire van az aljatol...1-2 kisebb lyukacska volt csak a hegesztes menten....azok is felul tehat nem a venti alatti reszen...azokat szepen betapasztottam direkt olyan cuccal ami erre valo...tehat most minden szep es jo...mehet ossze a gep...ez is megvan! A munka oroszlanresze megvan...ez a lenyeg!
Előzmény: w211 (6240)