Vikee_ee Creative Commons License 2008.07.13 0 0 7553

Sokan leírták előttem vagy elmondták,de hozzá kell akkor is tennem,és mindenkinek ezt is javasolnám,hogy a dícséretekben ne szenvedjenek a bajnokaink hiányt a nyílt fórumokon,mert láthatjuk a hivatalos portálokon nem ugyan azt a meccset néző emberek nyilatkoznak!!

Igazi harccal,csapatmunkával,kitartással megmutattátok,hogy nincsen olyan,hogy legyőzhetetlen és megmutattátok az egész országnak,és minden más csapatnak,aki a "Legyőzhetetlen" farkasoktól elszenvedték a vereségeket,hogy a hiedelmekkel és a köréjük felépített "mítosszal" szemben,igenis meg lehet sebezni Őket és le is lehet GYŐZNI!!

Mi a lelátokon is megvívtuk a saját küzdelmünket,és azt hiszem mindenki nevében köszönhetem azt,ahogy ezt nekünk szurkolóknak megháláljátok!!

Borzasztóan örülök,hogy tavaj kinéztem a fradi pályánál lévő vasárnapi meccsre,hogy megnézzem az unokaöcsémet a felszerelésében,és az automata locsoló nyakon öntött,és semmit nem értettem az egész meccsből,csak hogy sisakos váltöméses fiúk szaladgálnak és püfölik egymást a 30 fokban,de nem adtam fel!!:D

Már nem tudnám mivel tölteném a hétvégéimet,ha nem a meccsekre járnék és hangot megvető bárotsággal ordítanék a csajokkal,üresség lenne a helyén az biztos!!!

IMÁDLAK TITEKET EGYTŐL EGYIG!!!Gyönyörű meccs volt,és a fogatlan kutya már nem tud akkorát harapni!!;)

Minden sérültnek gyors gyógyulást kívánok!

És Chrisztosz köszi,hogy ilyen jól menedzselsz!!;D

Üdv,

Viki