Hola!
Wolves-osként tartózkodnom illik mindennemű hangulatjelentéstől, de aki ismer, tudja hogy mennyire húz ide, és mennyire oda a szívem. Úgyhogy kivételt teszek.
A tegnapi meccsen nyújtott teljesítményetek előtt le a kalappal, mindenki odatette magát, akár fájt, akár nem, akár vezettetek, akár nem.
A Wolves mögötti lelátón ülve szerettem volna, ha látjátok, hogy a 2 TD-nyi különbségnél mi zajlott le a Wolves csapatában, milyen arcokat láthattunk, mert biztos erőt merítettek volna belőle, olyannyira, hogy a második félidőben is tudtátok volna védeni a bástyákat. Aztán félidőben az "öltözőkben nyert a rutin", és az "edzői lélekbeöntés", de ez csak idő kérdése.
Tudom, kívülről könnyű ilyen dolgokat mondani, de nem szabad, hogy ez az eredmény befolyásolja a csapat jövőjét - legalábbis nem negatívan. A CEFL-ben ismét lesz lehetőség, hogy a Wolves meglepettségét 2 félidőn keresztül tudjátok tartani, és persze arra is, hogy Wolves megvédje a tegnapi eredményt.
A leláton ülő Cowboys fanok hangja legalább annyira hangosan szólt, mint a Wolves Spirité, a pályán pedig Magyarország KÉT LEGJOBB csapata állt. Az összetartozásotokról szívszorító bizonyság volt a meccs végi összekapaszkodás - ebben az összetartásban is EGYEDÜLÁLLÓAK vagytok. Szuper meccs volt, FÉRIFAS kűzdelem, és biztos vagyok benne, hogy a következő meccseken már nagyobb "respecttel" állnak majd fel veletek szembe.
Hajrá amerikai football, hajrá fiúkák!
a43-asfeleség