breien Creative Commons License 2008.07.12 0 0 62
Egyet értek veled abban, hogy a "tiszteletet ki kell érdemelni".
A tavalyi évet kivéve (amikor is "tanúként" hivattak ) a991 óta nem voltam Magyarországon bíróságon. A saját ügyemet is inkább "a bíróságot" nélkülözve oldottam meg (14 évem ment rá, annak ellenére, hogy semmi közöm nem volt ahhoz, amit a "nevemben" csináltak. - nem egyedi esetről volt szó, sajnos, "több ezer" hasonló esetről van csak nekem tudomásom- ) Abban az időben még a megyei főügyészt is "talonba tették", mert zavarta 1esek "üzleti köreit". (gondolhatod milyen "üzletek" voltak azok.)

Ebben a konkrét esetben, a két fiatalonkívül, a szüleik, max. a környezetük felelős azért, hogy ilyen "bunkókká" váltak. ( erre azt is mondhatnám, semmi közöm hozzá, nyugodtan elhatárolódhatok tőlük. - ha a "papa" nem lenne abban a beosztásban, amiben van )

Viszont, egy ország miniszter elnökének minden lakost kell-ene képviselnie, érdekeit érvényesíteni ( nem csak azt a szűk klientúrát, akik odasegítették a hatalomba ) Súlyosbítja nálunk a helyzetet, hogy min. elnökként, nyíltan kijeletheti, hogy azokkal akik nem őt támogatják, semmi "kötelezettsége nincsen"? Ami ettől is szomorúbb, hogy a gyakorlatban ezt teszi és mindmáig megteheti.
Engem egy ilyen alak NE képviseljen, kikérem magamnak. Szégyenleném magam, ha külföldön az ő cselekedeteiről itélnének meg engem, csupán azért, mert ennek az országnak vagyok az állampolgára és mindezt eltűröm. ( külföldi ismerőseim, gyakran fel is teszik azt a kérdést: " miért nem távolítjátok már el azt az alakot a hatalomból? nem szégyenlitek magatokat, hogy az az alak lejárat benneteket a nemzetközi szinten?" )
Nem akarják elhinni, hogy semmit nem tehetünk, legalábbis jogi szinten.
Látod, ezért nem bízunk mi még ma sem itthon az "igazságszolgáltatásban", mert az nem az ártatlanokat, védteleneket védi, hanem azokat, akik "köztörvényes bűncselekményektől sem riadnak vissza, terrorizálnak bennünket, a hatalmuk megtartása érdekében ".

Ezen kell-ene sürgősen nekünk változtatni. (első lépés talán lehetne, hogy a "bíróság" (mint köztestület ) megsértéséért soron kívül példás büntetést kiszabni reájuk )
Előzmény: Törölt nick (60)