Törölt nick Creative Commons License 2008.07.11 0 0 890
sziasztok!
Ma szereltem egy kicsit a gépet.Már írtam róla hogy a simson karbin a súbertű úgy van beállítva hogy a legtöbbet kapja,a levegőcsavar teljesen be van tekerve,és még a szívatót is ki kell húzni hogy legyen ereje.Szétszedtem a karbit.Az úszóházban még volt a 6 éve benne álló keverékből begyantásodott olajból,most mosta ki végleg a benzin.KIpucoltam mindent,a főfúvókában is volt szennyeződés.Megnéztem a főfúvóka méretét és láttam hogy 68-as.A Jikovban 72-es van.Tehát a Bvf-é kicsi.Kerestem másik fúvókát itthon,de csak egy kis Etz 115-öse van.Azt beletettem.Az első próbán éreztem hogy alapjáraton jó,de gázadásra le akar állni,azaz,már sokat kap.Áttettem a súbertű biztosító lemezt legfelső rovátkába(hogy a legkevesebbet kapja),itt már jól működött,de úgy tünt egy cseppet több anyag kéne neki.Lejjebb raktam a biztosítólemezt,de akkor ismét gázra megtorpant.Tehát kellene egy kicsivel kissebb fúvóka.Mondjuk egy 85-ös elég lenne.Majd veszek bele.Egyúttal megkérdem az Mz Ts125 13 fogas lánckereket :)