Celtis Creative Commons License 2008.07.11 0 0 4058

Például normális feketével bíró TV-k jelennek meg.

Én 2 és fél éve is pontosan smatte álláspontját képviseltem és inkább az olcsóbb 852-es felbontású készüléket választottam, gondolván, hogy majd 2-3 év múlva cserélem SED-re. A SED azóta sem jött ki, és ma sem tudnék olyan TV-t választani, amire nyugodt szívvel azt mondanám, hogy jövőálló. A korábbi CRT-knél nem volt ilyen gondom, azok 6 illetve 14 évesen is megállják a helyüket.

Egyébiránt még az 1024*768-es felbontás alatt is van élet, sőt.  A készülék ma is tudja azt ami miatt megvettem: élvezhető méretben és jó minőségben lehet vele DVD-t nézni. A full HD adás pedig normál nézési távolságból még ilyen felbontás mellett is eléri azt "menten bepisilek" hatást, amit az ember az áruházakban vetített demofelvételeknél tapasztal. Semmivel sem lennék beljebb, ha akkor egy kétszer olyan drága készüléket veszek, ami ma ugyanolyan elavultnak, jövőre meg talán már nevetségesnek számítana.

Persze nekem is  már csorog a nyálam a jobbnál jobb készülékek láttán, de inkább kivárok, mert szerintem még igencsak fejlődőben van ez a technológia, illetve egyelőre nagyon kevésnek tartom az elérhető HD tartalmakat.

Előzmény: Törölt nick (4034)