szimizso1
2008.07.11
|
|
0 0
7871
|
Hiába:-) a lehetőségek országa már rég nem amerika. Kínába dolgozni mennek az emberek, nem pénzt keresni. Szerintem ez nagy különbség! Ha a hammondokat az eredeti anyagokból készítenék, -modern technológiával- semmivel nem lennének rosszabbak az eredetinél. Szerintem a mítoszt szeretnék fentartani, és az eredeti hangszer értékét megtartani. Talán a japcsiknak is így adták el a jogot a hammond gyártásra is:-) eredetit nem gyárthatnak! Pedig csuklóból csinálnának jobbat is szerintem. Nem kellene szarakodni az 50/60Hz-vel sem.
Énis léceket martam volna ki az ellentétes oldalain, és táblásítottam volna. Ez volt az első ötletem. Aztán egy másik megoldás is eszembe jutott. A táblára merőlegesen állított szerszámmal martam volna ki a nútokat, csak a nehézséget az jelentette volna, hogy egy jobbos, és egy balos szerszámmal kellett volna "megtámadni" az anyagot, és középen szakadt volna egybe a nút. Ezért döntöttem a reluxás megoldás mellett. De még megfontolás alatt tartom a dolgot bár az utóbbi az egyszerűbb. |
Előzmény: trambi (7869)
|
|