veciv6 Creative Commons License 2008.07.09 0 0 1771
Hala az eros forintnak mar olyan 140.000 bukok minden egyes fizimen igy az iden nekem sem lesz alufelni meg uj nyari gumi mivel sajna en is tudok hova rakni 200-240.000-et.Igen tudom mi a kulonbseg a volt omimba most rakott a sogornom baratja 35w-os szettet es huuuuuu........valoban.
Az enyem sotetzold es ha otthol vagyok es megy minden nap akkor napi 3-szor legalabb attorlom foleg nyaron a sok bogar vegett.A pug 206 az feher igy azzal nincsennek ilyen gondjaim....
Nos igen a karcok en ugy jartam ,hogy kethete volt nalam a kicsike es olyan helyen mentem vele ahol eppen csinaltak a foutat igy szepen vegigvagtam pici bitumen foltokkal a kuszobot es a negy ajtot amit hazaerve vettem eszre......
Hirtelen mergemben samponos viz es a szivacs dorzsi reszet hasznalva eltunt,de ahogy megszaradt hat ne tud meg,hogy nezet ki.......mivel a karcok vegett ha kiforogja minden egyes evben elviszem a ket kocsimat egy komolyabb kozmetikai beavatkozasra,igy most is ez tortent csak kicsit hamarabb minek a felesegem nem igazan orult.
Szoval ugy kepzeld el a polirozas mely tobb fazisbol alt nalam is ugy eltuntettek a karcokat,hogy nem akartam elhinni es nem volt 30 papir...pedig az elozo tulajnak lehetett valami mukormos cicababaja mert a kilincsek korul voltak olyan nyomok....
De nagyon szep lett.Szoval ha ram es az elozo kollegara hallgatsz akkor megprobalod,ha a felesegeden keresztul tudod vinni.Az iden nekem is vinni kellesz...
Igen a sotetkek egy szep szin,de ugy veszem eszre te is olyan tipus lehetsz mint en ezert meg sokat fogod simogatni te is a vekit.......
Előzmény: Phantom97 (1768)