Hi
Geri riportja nekem sem tetszett, de nem tudok haragudni rá, mert én is voltam életemben hasonló helyzetben. Ő vélhetőleg most van először. Talán én is ezt írtam volna le, ha először kerülök szembe azzal, hogy mit vállaltam és mire vagyok képes. Igen, Geri túlvállalta magát, és ilyenkor előfordulhat, hogy nem csak magában, de másban is keresi a hibát. Keresi vélt vagy valós kudarcában az alternatívákat, és hangosan gondolkodik. Asszem a riportban csak ez utóbbiról van szó, hiszen egy érző apa sosem dobná el gyermekét, melynek a születésénél maga is jelen volt. Legfeljebb baby sittert fogad, ha nem bír vele........
Bízom abban, hogy egy személyes válságot senki nem vesz magára, és kérek mindenkit segítsen Gerinek megtalálni a helyes utat. Mondjuk elsőre úgy hogy rendszeresen jár edzésre és befizeti a tagdíjat. Ez már majdnem elég motíváció lenne, ha elnökként, vagy ha csak edzőként folytatná is. Meg kell vallani mindannyiunknak, hogy számottevő kapcsolati és tudás tőkét veszítenénk el ha Geri egyáltalán nem vállalna semmilyen szerepet a csapatnál.
Bízom a csapat és Geri józan itélőképességében, és együtt olyan döntéseket tudunk hozni, mely a csapat jövőjét tekintve csak pozitív változásokat hoz.
UI: Holnap megpróbálok menni!
UI2: szimpatikus volt V91 írása, és nagyon igaz