Maczko Peter
2008.07.08
|
|
0 0
854
|
Szevasztokkkk! Elmentem venni benzinszűrőt, kiváncsiságból megkérdeztem mennyi be kerül a ts 13-as lánckerék (sajna nekem még a 11-es van rajta). 1300 pénzt mondtak, még mutatta is a fazon, hogy miről is van szó. Mondom azaz, vékony, csomagoláson ts felirat. Mondom akko minnyá gyüvök elugrok haza pénzért. Visszamentem mondom nekik a lánckerékért jöttem vissza. Adják is (egy másik csávó, nem az akivel azelött beszéltem) fizetek oszt lépek haza. Szétkapom a motort le a régit, akarom felrakni az ujat, felis megy, de a láncba nem kap bele. Az mondom f@sza. Nézem ez nemis ts. Nézem a csomagolást, etz van ráfirkálva. Hülye voltam és nemnéztem meg a boltban, hogy azt adta-e oda, mert elötte ts-ét mutatta, én meg azthittem majd ugyanazt adja oda, hát nem. Össze rakom a motort, h. visszamegyek kicseréltetni, csak közbe eszembe jutott, hogy fél 5-ig vannak. Pedig minden komplikáció, és hiba nélkül összetudtam volna rakni, már rég 13-as lenne rajta. Elvégre rámegy ezis, csak vastag a foga, és nem kap bele a láncba. |
|