V91 Creative Commons License 2008.07.08 0 0 7659
Üdv Katonák!

A vipers meccs óta többször is elhangzott a fórumon,a csapatgyűlésen stb. hogy újra van csapatszellem, összefogás.remélem ez nam csak 1 hétig tartott . holnap lehet bizonyítani ,hogy minél többen megyünk el falvára az összefogást.eddig négyen vagyunk jó lenne még 5-6 hat ember.különösen az iskolásoknak szól hiszen most nincs tanítás.3 ok amiért mennünk kell(nem fontossági sorrendben)
1. A csapat:kevesen vagyunk jól jön az utánpótlás ezért minden ilyen alkalmat meg kell ragadnunk a toborzáshoz.+lehetséges szponzorok,önkormányzati képviselők stb.
2. A gyerekek:Béllától úgy tudom ,hogy hátrányos helyzetű gyerekekről van szó ezért lehet hogy lesz közöttük akinek nem csak arra a napra hanem egész nyárra meghatározó élmény lesz.EZ BENNÜNKET MINT ELSŐ OSZTÁLYÚ JÁTÉKOSOKAT KÖTELET.GONDOLJUNK CSAK AZ NFL JÁTÉKOSOKRA mennyit jótékonykodnak és jelennek meg hasonló rendezvényeken legutóbb Tom Bradyt és Randy Mosst láttam egy cikkben ha nekik nem nyűg nekünk se legyen az.
3.Te magad:élmény lesz ha örömöt szerezhetsz.
Akinek e 3 ok közül valamelyik is fontos az hívja a meghízott akarom mondani megbízott elnökünket Bélát vagy írjon a fórumra.név + telefonszám.
adjátok át azoknak is akikről tudjátok ,hogy nem olvas rendszeresen fórumot.
Én melőzom De holnap reggel a hattól hívhattok engem is a számom 70/392-3075.
előre is köszönöm a jelentkezőknek.
Varró Gábor.