neeem, neeem, mi meg anyira a tervezes fazisaban vagyunk csak hogy ihaj.
Ma este vesszuk majd meg a jegyeket hogy hazamenjunk, es akkor oktoberben majd meglatjuk hogy lesz-e lagzi 2009ben vagy nem.
Ha talalunk anyakonyvezetot aki hajlando idopontot adni juliusra oktoberben, akkor sztem meg azon a heten valasztunk is helyszint meg megrendeljuk a meghivokat. De ez csak terv...
Rogton ott borult az egesz, hogy elmentem itt kint menyasszonyi ruhat probalni. Haaat majdnem sirtam, mert minden elado megrokonyodve kerdezte hogy hol az anyukam, miert egyedul jottem. Mondtam hogy Anya otthon van, ezert csinalok majd magamrol kepeket, amit megengedtek.
A ruha az Alfred Angelo (most mar tavalyi) kollekciojabol valo. Ugyanis en meg szombaton felprobaltam, es vasarnap mar nem volt fent a neten - vagyis levettek a kollekciobol es itt nem lehet berelni ruhat, csak venni.
A ruha amugy egy 48as meret volt es ugy tuzkodtek ram a hatamon, vagyis az en 36-38as meretemben valszeg nem lenne ekkora mellresze (bar ki tudja???)
Nem mintha itt akarnek magamnak varratni ruhat ennyi penzert (ez pl kb 195ezer ft+a szoknya felvarrasa) de azert egy kicsit megis elszontyolodtam hogy mar nincs a boltokban.
Amugy egeszeben igy nez ki:
http://www.alfredangelounitedkingdom.com/Collections/ProductDisplay.aspx?productID=d358bdd3-fed3-42be-bbb5-71f975d3c221&categoryID=0fb8d3ca-5030-43bb-9e1b-90ffb001ae14&pg=0
Ah, ra se rants hogy nincs kedved. Innen mar nagyon ugysincs visszaut - gondolom. Az aramlat vinni fog (remelem)! :D
Amugy mi a velemenyetek a ruharol? En nem szeretnek fix uszalyt, mert kulonben nem tudom majd ropni a tancparketten, de a bevonulasnal mindenkeppen szeretnek valami lepedot magam utan...