Ilyen telhetetlen az ember. :-)
Igen, mindenképpen fontos, hogy az előtörlesztés, mint lehetőség meglegyen, és olcsón, mint ahogy te is írtad korábban.
Emellett persze legyen olcsó a hitel, megbízható, gyors és rugalmas a bank.
Lehet, hogy sokat akarok????
Különben áldom a pillanatot, amikor idefordultam, mert a lakáskasszás kombinációnál éreztem, hogy valami miatt nem kóser, de nem tudtam, hogy miért nem tetszik. A magyarázatod pedig pofonegyszerű, a levezetés is, csak egyszerűen nem jutott eszembe, hogy megnézem ilyetént a hozamot és csináljak egy sima összehasonlítást.
Ezer köszönet érte.
Amúgy csak az ötletelés szintjéig jutottunk. Egy ötlet/javaslat volt az Ella-bank a lakáskasszával, másik ötlet/javaslat a Raiifeisen és az Unicredit. Konkrét ajánlatig még nem jutottunk el, és mindkettő előzetes ügynöki javaslat volt.
Nem tűnik rossznak ólomlábú ötlete sem a spanyol bankkal, de kondicíókat és buktatókat itt sem ismerek, sőt egyátalán még a bankról sem hallottam, de a leírtak alapján remélhetőleg megbízható. Ha az OTP nem lenne olyan merev és drága, biz'isten odamennék, bár annak idején még létezett az Ifjúsági Takarékbetét, tőlük vettem fel a hitelt hozzá, na az tényleg támogatott hitel volt! :-)