Alexandra888888 Creative Commons License 2008.07.06 0 0 6104

Sziasztok!

Gondoltam leírom hogy fogytam le 25 kilót, 6 hónap alatt. Hátha ezzel segíthetek valakinek, de legalábbis motivációt tudok adni hogy aki még nem kezdte el, az tudja hogy -meg lehet csinálni-.

22 éves koromig nagyon kövér voltam, tavaly egész pontosan 100 kg-ról indultam.

A módszer amit választottam az volt amit általános suliban biológia órán tanultam az ember tápanyagbeviteléről. Átlagos felnőtt ember kalóriabevitele 2000-3000 kalória egy nap. Ha ennél kevesebbet eszünk fogyunk, ha többet, hízunk. A kórházban 1000 és 1500 kalóriát "írnak fel" annak akit le akarnak fogyasztani.

Én is ennyit ettem 6 hónapig és egy héten 2-3x tornáztam itthon (norbis kazettákra).

Reggelim:

Minden nap abonett kenyér 2szelet megkenve bármivel (én krémsajtokkal szoktam) és sonka, vagy szalámi, zöldségek.

Ebéd:

Nem számoltam a kalóriát. Ettem bármit.

Vacsi:

volt cornflakes tejjel, virsli savanyúsággal, meg bármi amiben 200-300 kalóriánál nem volt több.

Végül is majdnem norbi update mert abban is ami 1-es kódú az kevés kalóriát tartalmaz.

Szóval röviden ennyi, egy éve 74-75 kg-on áll a mérleg. Az étrendem nem változott sokat, most tartom a súlyomat, de még szeretnék legalább 5 kilót fogyni később.

A bőröm csíkos lett, de szerencsére nem vagyok sok helyen lógós bőrű, a combomon van valamennyi. A páromnak tetszem így is, ruhában pedig nem látszik,de még mindig jobb így mint 25kilóval nehezebben.Nem hittem volna hogy valaha is képes leszek rá, csak álmodoztam róla.

Kicsit hosszúra sikeredett.